Om Ecologics

Vi hadde lyst til å jobbe med noe som betyr mye for oss, i en ellers tøff og kynisk verden. Det naturlige valget ble Fairtrade, økologiske og miljøvennlige produkter. 

Fairtrade fordi vi tror at verden blir et bedre sted hvis godene var litt mer rettferdig fordelt. Det er nok av eksempler på arbeidere rundt omkring i verden, som blir utnyttet på det groveste. Handler du på vårt nettsted vet du ihvertfall at de som har produsert det du kjøper, lever og arbeider under ordnede forhold. For en arbeider i et U-land kan det å være tilknyttet et fairtradekollektiv, bety hele livsgrunnlag for familien. Og dette reflekteres igjen ut i deres lokalsamfunn.

Økologisk fordi vi ikke ser noe poeng i alle tilsetningsstoffene som finnes i de fleste produkter, og det gjelder alt fra mat, til kosmetikk og tekstiler. Mye av disse tilsetningsstoffene er direkte farlige, og absolutt ikke bra for oss, verken for mennesker, dyr, eller for naturen vi skal ta vare på etter beste evne.

Vi jobber kontinuerlig med å finne gode produkter og leverandører som kan levere spennende og praktiske produkter som samsvarer med vår filosofi. 

Er det noe du savner, eller har du tips og forslag om hvilke produkter vi mangler? Eller kanskje du bare lurer på noe? Da håper vi at du tar kontakt med oss, for det vil vi gjerne høre om.

Hilsen oss i Ecologics :)